Kennis, business en innovatie komen samen bij de Novio Tech Campus in Nijmegen. De campus biedt 10,000 m² of state-of-the-art onderzoeks faciliteiten aan en tevens accomodaties for ondernemers en onderzoekers in the Life Sciences. Health en HighTech sectors. De Novio Tech Campus heeft met Mercator Nijmegen de iLAB status verkregen.

De Novio Tech Campus beschikt over hoogwaardige labfaciliteiten, kantoorruimtes en facilitaire ruimtes. Daarnaast kan er door vestigers gebruik worden gemaakt van meet & greet ruimtes voor netwerk evenementen. In samenwerkinge me Kadans Science Partner en SMB Life Sciences biedt de Novio Tech Campus ondernemers toegang tot expertise, faciliteiten en een (inter)nationaal netwerk van bedrijven en kennisinstituten.

Tevens bieden de Novio Tech Campus en haar partners een compleet pakket van diensten en faciliteiten om startende ondernemingen uit te laten groeien tot bedrijven van wereldfaam.

 

Faciliteiten

Bedrijfsverzamelgebouw met daarin kantoor, labs – en hoogwaardige cleanrooms voor het vervaardigen van high tech producten voor partijen actief in de semiconductorsector, life sciences en health.

De Novio Tech Campus richt zich op de niche markt van huisvesting voor kennisintensieve bedrijven en instellingen. De volgende faciliteiten en hoogwaardige installaties die benodigd zijn worden de ondernemer aangeboden in een:

 • Laboratorium;
 • Cleanroom;
 • Pilot Plant;
 • Geconditioneerde ruimte;
 • Multifuncitonele onderzoekruimte;
 • Meet & greet facilities

 

Services

De volgende services worden u door de Novio Tech Campus aangeboden:

 • Een locatiemanager met ervaring op het gebied van vastgoed en de specifieke faciliteiten voor kennisintensieve bedrijven;
 • Het investeren in en aanbieden van shared facilities in het NTC en bij NXP;
 • Het bieden van toegang tot haar brede netwerk voor het aantrekken van (bedrijfs)financiering of venture capital;
 • Het ondersteunen en/of participeren bij subsidieaanvragen;
 • Het bieden van een uitgebreid netwerk voor support bij het vertalen van onderzoeksresultaten in een levensvatbaar businessplan en managementondersteuning.

Via SMB Life Sciences, partner van Novio Tech Campus en Kadans Science Partner en 100% dochter van het Radboudumc, kunnen startende en jonge bedrijven hoogwaardige laboratoria, huisvesting en faciliteiten huren op de Novio Tech Campus. Daarbij kunnen zij gebruik maken van een EFRO-stimuleringsregeling van de Europese Unie en provincie Gelderland. Daarnaast biedt SMB ondersteuningstrajecten en netwerkmogelijkheden om start-ups te laten groeien naar een succesvolle onderneming.

Netwerk

De Novio Tech Campus heeft de mogelijkheid om met vele interessante partners te schakelen. Hier heeft u als ondernemer alleen maar profijt van.

Samenwerkingspartners van de Novio Tech Campus zijn:

– Kadans Science Partner                             – Radboudumc
– SMB Life Sciences                                       – Hogeschool Arnhem en Nijmegen
– NXP Semiconductors                                 – Mercator Incubator
– HealthValley                                                 – Pivot Park
– Business Cluster Semiconductors          – Provincie Gelderland
– Oost NV                                                          – Gemeente Nijmegen
– Radboud University

Financiering

De Novio Tech Campus Services is een samenwerkingsverband met Kadans Science Partner en de Provincie Gelderland. Zij hebben gezamenlijk fondsen opgericht om jonge ondernemingen te kunnen helpen.

 

Contactpersoon

Rikus Wolbers
Directeur
+31 6 28 87 60 81
rikus.wolbers@noviotechcampus.com

Novio Tech Campus
Transistorweg 5
6534 AT Nijmegen
The Netherlands