Bedrijven koppelen aan geïnteresseerde investeerders

Op 23 november en 13 december heeft Chemielink een tweetal voorlichtingsbijeenkomsten georganiseerd over het BANC programma. Middels het Business Angels Network Chemielink wil Chemielink de mogelijkheid aan ondernemers in de chemie, bio-based en life Sciences bieden om met geïnteresseerde Business Angels in contact te komen. Waarna het tot een potentiële investering kan leiden.

Tijdens de bijeenkomst wordt in samenwerking met Business Angels Connect ingegaan op de verschillende facetten van deze vorm van financiering. Welke voorbereidingen moet een ondernemer nemen om goed voor de dag te komen bij Business Angels. Waar letten deze Business Angels op met het maken van hun investeringskeuze. Welke juridische zaken zijn belangrijk om in uw achterhoofd te houden als u met Business Angels in zee gaat. Verschillende praktijkvoorbeelden zijn deze bijeenkomsten aan bod gekomen. De deelnemers hadden tijdens interessante vragen omtrent hun eigen ervaringen. Gedurende de afsluitende borrel werd er dan ook nadrukkelijker ingegaan op individuele casussen.

Deze reeks van voorlichtingsbijeenkomsten wordt afgesloten met een investormeeting die op 14 februari plaats zal vinden. Tijdens deze investormeeting worden de bedrijven die deelnemen aan het programma gekoppeld aan voor hen interessante Business Angels.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie krijgen over dit initiatief, zie dan de BANC – pagina en laat daar uw contactgegevens achter. Of stuur een e-mail naar thijs.burgers@chemielink.nl.