iLAB Nijmegen biedt startende ondernemers zowel begeleiding bij de ontwikkeling van de onderneming als facililteiten voor vestiging en groei van de activiteiten met het accent op Chemie, Life Sciences, Gezondheid en de  Hightech sector .

Mercator Incubator Nijmegen

iLAB  Nijmegen bestaat uit twee locaties.  Op de campus van de Radboud Universiteit kunnen startende ondernemers zich vestigen in de Mercator gebouwen. Deze Mercator-gebouwen bieden een oppervlakte van 25.000 m² ruimten en faciliteiten voor kennisintensieve en technologische bedrijven. Met name in het Mercator 3 gebouw zijn speciale faciliteiten voor technologische start ups en doorgroeiers. Voor advies, business support en contacten in de wetenschap en in de markt kunnen jonge ondernemers terecht bij Mercator Incubator Nijmegen.

Samenwerkingspartners

Voor technologische start-ups is extra ondersteuning beschikbaar via de samenwerkingsprojecten  KERN (Kennis Exploitatie Radboud Nijmegen) en Gelderland valoriseert. Hierin participeren de Radboud Universiteit, Radboudumc, Hogeschool Arnhem en Nijmegen (HAN) en Mercator Incubator Nijmegen samen met partners uit overheid en bedrijfsleven.

Novio Tech Campus

De tweede locatie is de Novio Tech Campus. Deze campus biedt 10.000 m² onderzoek infrastructuur en accommodaties  waar startende ondernemers zich kunnen vestigen. De Novio Tech Campus richt zich vooral op ondernemers en onderzoekers in de Life Sciences, Gezondheid en HighTech sector.

Mercator Incubator Nijmegen

Klik hier voor meer informatie over de Mercator Incubator Nijmegen.

Novio Tech Campus

Klik hier voor meer informatie over de Novio Tech Campus.