Green PAC iLab (een initiatief van hogeschool Windesheim en Stenden Hogeschool) is een innovatief knooppunt (incubator), waar starters een ‘veelbelovend concept’ van een kunststof (deel van een) product versneld kunnen ontwikkelen tot een serieuze, concurrerende speler op de markt.

Polymer Science Park

Green PAC iLab is gevestigd op het Polymer Science Park. in Zwolle en biedt startende (student) ondernemers de mogelijkheid om met goede (o.a. lab) faciliteiten te werken aan een innovatief kunststof (deel van een) product. Dit biedt als voordeel dat startende- (student) ondernemers zelfstandig kunnen opereren en zich kunnen ontwikkelen, zonder dat meteen flink moet worden geïnvesteerd in dure apparatuur, toegepast onderzoek én advies.

Wat wij voor u kunnen betekenen…

Green PAC iLab biedt startende ondernemers ondersteuning bij het opzetten van een bedrijf en het ontwikkelen van een dienst of product. Zo krijgt men o.a. een volledig ingerichte werkplek, toegang tot een uitgebreid netwerk van professionals, de mogelijkheid om kennis te vergroten (o.a. via workshops en masterclasses), gerichte coaching én publiciteit en zichtbaarheid.

Green PAC iLab biedt een totaalpakket aan ondersteuning. Kortom Green PAC iLab is een warm nest voor de startende ondernemer!

Faciliteiten

Bij Green PAC iLab krijg je een ingerichte werkplek met stroom, internet (WIFI), onbeperkt gebruik van koffie- en thee en een brainstorm hoek.

Services

Green PAC iLab biedt een totaalpakket aan ondersteuning bij het uitwerken en/of het verder ontwikkelen van je dienst of product. Daarnaast bieden we hulp bij het schrijven van een financieel businessplan, het aanvragen van subsidies en bijvoorbeeld het opstarten van een crowdfundingcampagne. Kortom we zijn een warm nest voor de startende ondernemer!

Netwerk

Bij Green PAC iLab krijg je toegang tot een breed netwerk in de kunststof maakindustrie en wordt je regelmatig op de hoogte gehouden van relevante events en activiteiten.

Financiering

Bij Green PAC iLab bieden we een startkapitaal van € 2.750,- als ondersteuning bij het uitwerken en/of het verder ontwikkelen van je dienst of product.