Save the date Waterstof als oplossing Vrijdag 19 januari 2018

De afgelopen jaren is er keihard gewerkt aan het in kaart brengen van de uitdaging waar Nederland voor staat: de omslag maken naar een duurzame economie, een schone industrie en een groene leefomgeving.

Om dit voor elkaar te krijgen is er een integrale benadering nodig waarbij industrie, innovatie en kapitaal bij elkaar worden gebracht. Alleen door samen te werken komen de oplossingen in zicht. Eén van de oplossingen is een brede toegankelijkheid tot betaalbare waterstof in verschillende vormen.

We nodigen u graag uit om in gesprek te gaan over waterstof als oplossing in de transitie naar een duurzame economie. Daarbij presenteren we een nieuwe doorbraaktechnologie op het gebied van waterstof en vragen we u mee te denken hoe we dit soort oplossingen kunnen opschalen, in het belang van de mondiale klimaatdoelen en onze economische vooruitgang.

Zo maken we een waterstofeconomie mogelijk.

Programma

Datum: vrijdag 19 januari 2018

Locatie: ministerie van Economische Zaken en Klimaat, Bezuidenhoutseweg 73, 2594 AC Den Haag

Tijdstip: 12.00 – 15.30

Met onder andere bijdragen van het ministerie van EZK, TU/e, Nederlands Octrooibureau, H2Fuel, APG en Ruud Koornstra (bestuursvoorzitter van Stichting Smart Climate Opportunities en voorzitter van De Groene Zaak)

Aanmelden: