Arnold+Siedsma heeft een nieuw kantoor geopend, te midden van innovatieve ondernemers op het gebied van Life Sciences. Petri van Someren, van ons kantoor in Nijmegen nam op 25 mei de sleutel in ontvangst op het nieuwe Life Sciences Park in Oss.

“We zijn heel blij met deze nieuwe locatie. Hier zullen de nieuwste uitvindingen worden gedaan op het gebied van biotechnologie, farmacie en diagnostiek. Bescherming van de intellectuele eigendomsrechten is daarbij uiteraard van groot belang. Door hier in het complex een kantoor te hebben, zijn we een laagdrempelige vraagbaak voor de ondernemers die hier meer over willen weten,” zegt Van Someren.

Ook zullen medewerkers van Arnold+Siedsma op het Life Sciences Park, met regelmaat workshops verzorgen over het vastleggen van octrooien en de registratie en bescherming van merken, modellen en andere rechten.

Het Life Sciences Park in Oss is gevestigd op het terrein van het farmaceutische bedrijf MSD. Het concern was, mede met regionale en nationale overheden, de initiatiefnemer en oprichter van het park. De bedrijven die zich hier vestigen zijn geen onderdeel van MSD, maar kunnen wel gebruik maken van onderzoeksfaciliteiten van MSD zoals onder meer laboratoria, een kilofabriek en een robot.