Op deze pagina vindt u alle informatie over het BANC iniatief van ChemieLink.
Achtergrond informatie, aanmeldmodule, voor deelname zijn op deze pagina te vinden. Evenals de partners waarmee ChemieLink dit initiatief vormgeeft.

Business Angels Network Chemielink

Het BANC initiatief staat voor Business Angels Network ChemieLink. Met dit initiatief biedt ChemieLink MKB binnen de chemiesector en biobased economy toegang tot private investeerders. Dit initiatief komt voort uit de veel voorkomende vraag van bedrijven binnen ons netwerk om toegang tot deze vorm van financiering te ondersteunen. ChemieLink geeft dit vorm met het zogenaamde BANC-programma.

Bedrijven kunnen binnen dit programma hun businesscase op basis van feedback van experts verbeteren en presenteren voor geselecteerde business angels met affiniteit met de chemiesector en de biobased economy. Na ontvangst van uw gegevens wordt samen met u besloten of uw aan het programma kunt deelnemen. De kosten bedragen € 500 ex. BTW.

Procedure

Hieronder vindt u indien u interesse heeft om hieraan deel te nemen een korte uitleg over de vervolgstappen:

Stap 1: Aanmelding

Heeft u interesse en wilt u deelnemen aan deze service dan vragen wij u om onderstaand contactformulier in te vullen. Er zal dan zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen.

Stap 2: Aanleveren documentatie

Om interesse te wekken bij business angels wordt bepaalde achtergrond informatie van uw bedrijf verwacht.

Stap3: Intake

Stap 4: Voorbereiding Pitch

Stap 5: Matchmaking

Stap 6: Follow up

Contactformulier

Aanmelden voor deze service van Chemielink kan via onderstaand contactformulier. Na invullen van het contactformulier wordt een one-pager format naar u toegezonden. Tevens kan dit contactformulier worden gebruikt voor Business Angels die aan willen sluiten bij dit initiatief.

Heeft u een andere vraag of wilt u meer informatie dan kunt u ook onderstaand contactformulier gebruiken.

BANC

Business Angels Connect

In samenwerking met Business Angels Connect wordt deze service uw bedrijf aangeboden. Business Angels Connect helpt u bij de inhoudelijke beoordeling van uw businessplan, de daarbij behorende coaching en de warme introductie tot businessangels in het netwerk. Deze business angels zijn niet alleen afkomstig uit Nederland, maar via internationale partners kan uw businesscase ook worden gedeeld met Europese business angel netwerken.